Festa de Tardor a Fogars de la Selva amb la Companyia de Parranda

La Cia. de Parranda protagonitza aquest dissabte, a les 5 de la tarda, la Festa de Tardor de Fogars de la Selva, amb la presentació de l’es-pectacle ‘Sarau’. L’obra se celebrarà a la plaça de la Vila i ofe-reix una espectacular programació que recull irònic de tots els actes típics que se celebren a les Festes Majors.

 Entre aquests s’hi inclouen el ball per al jovent, una exhibició de gossos d’atura, el ball d’envelat, la ballada de sardanes o el partit de solters contra casats, entre d’altres.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.