Darrera hora.- Mor l’alcaldessa de Vilalba Sasserra, Maria Teresa Colomer

Maria Teresa Colomer, alcaldessa de Vilalba SasserraAvui divendres, 31 d’octubre, al matí, ha mort l’alcaldessa de Vilalba Sasserra, Maria Teresa Colomer i Jaurés, a causa d’una malaltia. La cerimònia de comiat de l’alcaldessa es farà demà, dissabte, a dos quarts d’1 del migdia, a l’església vella de Santa Maria de la Serra, al costat del cementiri.

Martia Teresa Colomer va néixer l’any 1944 a Arenys de Munt, el Maresme, i es va traslladar a viure a Vilalba l’any 1981. Mestressa de casa, l’any 1999 va presentar-se a les eleccions municipals dintre la candidatura Alternativa Independent de Vilalba (AIV), sorgida de la fusió d’Independents per Vilalba i Alternativa Convergent de Vilalba. En aquella ocasió, Colomer va ocupar el quart lloc de la llista encapçalada per Catalina Mayol, que va obtenir la majoria absoluta. Va ser regidora de Cultura, Joventut, Ensenyament i Serveis Socials. L’any 2003 va ocupar el primer lloc de la candidatura, que va ser la més votada, i va accedir a l’alcaldia. En les darreres eleccions, Colomer es va tornar a presentar encapçalant la candidatura associada a Progrés Municipal i va ser escollida per una molt àmplia majoria.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.