Palautordera projecta la pel·lícula ‘Alta sociedad’ a la Quadra

L’espai cultural la Quadra de Santa Maria de Palautordera oferirà avui, divendres, a les 10 de la nit, la projecció de la pel·lícula ‘Alta sociedad’ dirigida per Martha Fiennes i programada dins el cicle de Cinema de Nit. El film és un drama interpretat per Clive Carter, Ben Chaplin, Penélope Cruz, Ralph Fiennes, Robbie Gee, Michelle Gomez, Nicola Grier, Anthony Higgins, Ian Holm, Rhys Ifans i Damian Lewis.  La pel·lícula compta amb un guionatge que apropa implacablement als seus personatges a situacions que amenacen la seva estabilitat social.


 El context de la filmació és una societat on el privilegi i l’origen no són suficientment poderosos per protegir als pocs afortunats i on els valors americans dels diners, bellesa i èxit s’han convertit en la base de la vida de l’actual Londres. La durada de la pel·lícula és de 136 minuts, poc més de dues hores, i el seu títol original és ‘Chromophobia’. Les escenes van ser rodades entre Rússia, els Estats Units i França i és una producció de l’any 2007.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.