Bocs i Cabres de Sant Celoni inicien una campanya per impulsar el tió

L’entitat Bocs i Cabres de Sant Celoni ha començat, aquesta setmana, una campanya per promoure la figura del tió. Dilluns, diversos membres de l’entitat van repartir un fulletó per diverses botigues del centre del municipi amb l’objectiu de fomentar la col·locació del tió enlloc del Pare Noel com a element de decoració als aparadors dels establiments de Sant Celoni. Pel 24 de desembre també han previst fer una cercavila pel poble passant per alguns dels establiments que hagin col·locat aquesta figura als seus aparadors per fer un re-coneixement a l’opció adoptada.

 Bocs i Cabres es va constituir oficialment fa un mes i té per objectiu recuperar les tradicions i festes catalanes. Per la castanyada van organitzar la Castacabra-nyada i una cercavila.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.