Fecsa reforma 1.300 metres de línia elèctrica de mitja tensió de Massanes i Sant Feliu

L’empresa Fecsa-Endesa ha reformat 1.300 metres de línia elèctrica de mitjana tensió de Massanes i Sant Feliu de Buixalleu per instal·lar dispositius d’última tecnologia.

 La millora s’ha fet a la zona del torrent de Sant Jacint i millorarà la qualitat del subministrament d’uns 1.500 abonats dels dos municipis. Durant els treballs també s’han substituït tres aïllaments dels suports que sostenen la línia elèctrica en altura.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.