Darrera hora.- La Diputació lamenta “l’ús indegut d’un informe” per part de l’Ajuntament de Sant Pere

El Servei de Premsa de Diputació de Barcelona considera que l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor "ha fet un ús indegut d’un informe intern" referent a l’Ordenança Fiscal número 21. Enric Munné, portaveu de la Diputació, assenyala que es tracta d’un informe "no està fet per ser publicat a la pàgina web de l’Ajuntament ni per portar al Ple sinó que és de consulta interna".

 Dijous de la setmana passada, l’alcalde de Sant Pere va portar al Ple l’informe que dos dies abans havia negat als regidors de la Corporació i el divendres va aparèixer publicat a la pàgina web de l’Ajuntament. El primer punt desmentia que l’Actualitat del Baix Montseny hagués fet cap consulta a la Diputació sobre l’aplicació de l’Ordenança per alaborar un article, la qual cosa s’havia produït el dia 23 d’octubre. Davant d’això, aquest setmanari va demanar la retirada d’un document privat que es va treure a la llum pública que lesionava la seva imatge i va explicacions a la Diputació.

  "A banda d’una possible descoordinació i que hi hagi hagut un problema amb la persona que havia d’atendre la resposta" que ha afectat a la imatge del mitjà, assenyala Munné, "el responsable és l’Ajuntament que va donar publicitat a un informe intern". El portaveu afegeix que "no podem fer més que disculpar-nos però creiem que l’error és de qui hi ha donat llum pública".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Darrera hora.- La Diputació lamenta “l’ús indegut d’un informe” per part de l’Ajuntament de Sant Pere

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.