Vallgorguina impulsa una deixalleria mòbil per als diferents nuclis

L’Ajuntament de Vallgorguina ha posat en marxa un sistema de deixalleria mòbil que de manera periòdica visitarà els diferents nuclis del municipi. L’objectiu de la deixalleria mòbil és recollir els materials de residus que necessiten un tractament especial com olis, fluorescents, piles, esprais, pintures, restes de poda, DVD’s, dissolvents, fustes, ferralla, alumini, bateries, material d’informàtica, roba, i altres.

 Els horaris de la deixalleria en els diferents nuclis es pot consultar a la web municipal.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.