L’àrea de Medi Ambient de Palau organitza un acte pel decreixement

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha organitzat per a dimecres, 3 de desembre, una xerrada amb el títol ‘Municipis en transició: construint un futur d’economies locals’. L’acte, que es farà a dos quarts de 8 del vespre a la Quadra, analitzarà com poden evolucionar els pobles i ciutats durant els propers anys i com ser més resistents als xocs de l’economia global.

 En concret, tractarà les les ‘transitions towns’ com a model. La xerrada anirà a càrrec de Ruben Suriñach, membre d’Entesa pel Decreixement.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.