Vilalba Sasserra modifica les carteres als regidors després del canvi d’alcaldia

El govern municipal de Vilalba Sasserra ha procedit a la renovació del seu cartipàs i delegació de competències dels regidors deprés que Cati Mayol n’hagi assumit l’alcaldia. Amb el nou cartipàs, la regidora Magda Saurí portarà les carteres de Cultura, Festes i Hisenda; d’altra banda, el regidor Domingo Ramírez assumirà les d’Urbanisme, Medi Ambient i Serveis; Santi Calvache és, amb el nou cartipàs,  el responsable d’Educació i el regidor Joan Illa assumeix, finalment, les carteres de Joventut i Esports.

 A més, s’ha aprovat també que la regidora Magda Saurí ocupi la primera tinença d’alcaldia de l’Ajuntament de Vilalba Sasserra, mentre que a Domingo Ramírez li correspondrà la segona tinença. La reestructuració de les regidories permetrà a la nova alcaldessa, Cati Mayol, delegar la responsabilitat en l’àrea d’Hisenda, una cartera que portava abans d’assumir el nou càrrec.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.