Vallgorguina tindrà segells de seguretat de la seva documentació

L’Ajuntament de Vallgorguina serà el primer dels Països Catalans que incorporarà segells de seguretat a la seva administració. Es tracta d’un sistema inventat i patentat per l’empresa catalana Gràfic Ràpid que permet certificar l’originalitat de l’estampació.

 Aparentment el segell és exactament igual que els altres però deixa unes marques sols comprovables mitjançant UV que en certifiquen l’originalitat i fins i tot la persona que ha segellat el document. Aquests s’incorporaran a recepció i a la sortida de documents.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.