Sant Celoni signa amb la Diputació un crèdit de 487.000 euros a interès zero

L’Ajuntament de Sant Celoni ha signat aquesta setmana a la seu de la Diputació de Barcelona, juntament amb 13 municipis més de la demarcació, un crèdit de 487.000 euros a interès zero corresponen al Programa de Crèdit Local que impulsa la Diputació. El valor total dels crèdits i préstecs signats amb el conjunt d’ajuntaments supera els 18 milions d’euros.

 El Programa de Crèdit Local és una instrument de cooperació econòmica municipal fruit del conveni que la Diputació i Caixa de Catalunya van signar l’any 1994 i que s’ha anat prorrogant any rere any. Mitjançant aquest conveni, gairebé la totalitat dels ajuntaments de la demarcació han accedit a crèdits a baix interès per poder realitzar inversions municipals. L’avantatge del conveni signat pel regidor d’Economia, Carles Mas, és que el crèdit tindrà, en aquesta ocasió, un interès zero, ja que ve finançat per la mateixa Diputació.

[@more@]

 D’altra banda, la Diputació de Barcelona ha aprovat, també, els ajuts municipals per a la implantació d’Oficines Locals d’Habitatge. En aquest cas, els beneficiaris són 8 municipis i un Consell Comarcal. Sant Celoni rebrà, per aquest concepte, 26.573 euros a través d’Engestur. L’objectiu, segons la Diputació, és ajudar en el desenvolupament d’aquestes oficines, que actuen com a punts únics d’informació i assessorament a la ciutadania en l’àmbit d’habitatge. En aquest sentit, les Oficines Locals d’Habitatge actuen com a finestretes úniques en la prestació integral de serveis d’habitatge a la ciutadania i centralitzen tota la informació, assessorament, acompanyament, gestió de programes, tramitació d’ajuts i a més d’altres tràmits. Les Oficines Locals d’Habitatge, presten, doncs, serveis d’habitatge propis municipals i alhora són orga-nismes col·laboradors de la Generalitat de Catalunya que, a través de la concertació, presten serveis d’habitatge reglats als veïns que s’hi adrecin.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sant Celoni signa amb la Diputació un crèdit de 487.000 euros a interès zero

Els comentaris estan tancats.