Veïns de Vilalba Sasserra denuncien un canvi de nom del carrer Girona sense avís

Veïns de Vilalba Sasserra han denunciat que l’Ajuntament els ha canviat el nom del carrer sense cap avís previ. Segons els veïns, dilluns al migdia un operari va canviar les plaques d’uns trams del carrer Girona que van ser substituïdes pel nom de carrer Tarragona.

 Els afectats assenyalen que en cap moment els han comunicat una decisió que els obligarà a canviar documents, fer tràmits i fins i tot assumir despeses derivades de la gestió del canvi del seu domicili

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.